-

Stilarter:

Minikids: Dans for de mindste dansere. Vi danser stadig de gamle danse som fx. Fingerpolka, men der er også en masse nyere danse til noget af det nye børnemusik.  

Standard/Latin: Dans for børn fra 5-6 års alderen og op. Det er her vi danser danse som Vals og Cha Cha Cha, og jo ældre man bliver kommer der flere danse med.

Brugsdans og Vild med dans: Dans for de voksne. I disse timer danser vi vals, cha cha cha, jive, foxtrot og book.

Disco: Dansen med masser af energi, smidighed og spring. Timer hvor man virkelig får pulsen op. Timerne er bygget op med opvarmning, og serier der passer til holdets niveau. Hvis man vil til turneringer er der mulighed for det, men det er ikke noget man skal gøre.

Spring/Teknik: Et godt supplement til alle vores
discodansere - I denne time snakker vi om de
forskellige springs teknik. Træner smidighed og styrker kroppen. 
                                        
Klassisk træning/Ballet: Pirouetter og meget mere. Du styrker hele kroppen og får en flot kropsholdning.

Hiphop: Dansen der kommer fra gaden, og er ført videre ind i på danseskolerne. Timerne er bygget op med opvarmning, og serier der passer til holdets niveau. Hvis man vil til turneringer er der mulighed for det, men det er ikke noget man skal gøre.
 
Show: Vi begynder timerne med opvarmning og øvelser over gulv - derefter træner vi på forskellige serier, alt efter hvilke tema der bliver valgt.

Akrobatik: I disse timer træner vi smidighed, samarbejde, styrke og koncentration. Der bliver slået vejrmøller, trænet spagat, øvet rygbro og en masse andre ting.  
 
Rock'n roll: En stilart der næsten er helt glemt. En time hvor man danser sammen med en partner - og har forskellige serier med spark. (rigtig godt for mavemusklerne) 
 
Jitterbug: Swingdansen der minder lidt om jive, men hvor alt stortset er tilladt. Dansen med masser af glæde og god musik.

Funky Ladies:

Linedance:

opdateres....

 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint